Europos paveldo dienos Zyplių dvare!

✨Kviečiame į nepamirštamą koncertą Zyplių dvaro Arklidžių galerijoje!

✨Rugsėjo 15 d., minint Europos paveldo dienas, Zyplių dvaras visą dieną kvies lankytojus į įvairius užsiėmimus, skatinant lankytojus iš arčiau susipažinti su Zyplių dvaro ansambliu.

✨16 val. Zyplių dvaro Arklidžių galerijoje vyks įspūdingas Liepos Mondeikaitės ir Deivido Zvonkaus koncertas, kuris rudenio popietę pripildys nepamirštamais muzikos garsais.

✨Liepa Mondeikaitė – viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos atlkėjų, savo švelniu balsu ir charizma pavergianti publikos širdis. Jos dainos – tai emocijų kupini pasakojimai, kurie paliečia kiekvieną klausytoją. Kartu su Liepa Mondeikaite scenoje pasirodys Deividas Zvonkus, gerai žinomas muzikos prodiuseris, kompozitorius ir dainų autorius.
✨Šis koncertas – tai puiki proga ne tik pasimėgauti profesionalių atlikėjų muzika, bet ir praleisti popietę ar visą dieną autentiškoje Zyplių dvaro aplinkoje, kupinoje istorijos ir kultūros. Nepraleiskite šios galimybės!

✨Bilietus galite įsigyti: https://www.ticketmarket.lt/ (internetu); Šakių kultūros centro ir Zyplių dvaro bilietų kasose; 1 val. prieš renginio pradžią renginio vietoje.
Paveldo dienos 2